επιστροφή
Η ΑΝΕΛΙΞΗ στην έκθεση MADE IN GREECE
29 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Expo  
 

Περισσότερες από 100 καταξιωμένες επιχειρήσεις παροχής υποστήριξης της εξωστρέφειας, φιλοξενήθηκαν στην Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Εξωστρέφειας MADE IN GREECE, από 29 Νοεβρίου έως 1 Δεκεμβρίου, στο Metropolitan Expo.
Παράλληλα, με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών και εκπροσώπων φορέων και επιχειρήσεων, διεξήχθη το Συνέδριο Εξαγωγών & Έκθεση Προϊόντων και Υπηρεσιών Εξωστρέφειας, Made in Greece. Βασικός στόχος του Συνεδρίου Εξαγωγών ήταν η ενημέρωση και εκπαίδευση των επιχειρήσεων και του ευρύτερου κοινού, σχετικά με τις τάσεις και τις προοπτικές που αναπτύσσονται για εξαγωγή ελληνικών προϊόντων σε περισσότερες από 10 αγορές του εξωτερικού, αλλά και για τις ιδιαιτερότητες και τις διαδικασίες που εφαρμόζονται σε κάθε μία από αυτές για την εισαγωγή προϊόντων.
Ταυτόχρονα με το Συνέδριο  διεξαχθησαν εξειδικευμένα workshops από καταξιωμένους επαγγελματίες από τους χώρους του Branding, Marketing, Μεταφοράς, Συσκευασίας, Εκτυπώσεων, Πιστοποιήσεων, Συμβουλευτικών Υπηρεσιών εξαγωγών, χρηματοδότησης, επιδοτήσεων και ασφάλισης εξαγωγών, καθώς και των αντίστοιχων Συνδέσμων.
Στο σημαντικό αυτό γεγονός η ΑΝΕΛΙΞΗ συμμετείχε με δικό της περίπτερο (Γ17). Στη διάρκεια της έκθεσης τα στελέχη μας συνομίλησαν με πολλούς εκπροσώπους εταιρειών, διμερών επιμελητηρίων και φορέων.
σχεδιασμός, υλοποίηση & διαχείριση ιστότοπου:
ΑΝΕΛΙΞΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ο.Ε.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ  |  ΤΡΙΠΟΛΗ  |  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ:  Δαμοφώντος 6, Καλαμάτα Τ.Κ. 24131
Τηλ.: 27210 62151     Fax: 27210 62154
Email:  info@anelixi.net.gr