ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ
WORLD FOOD
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ
ANUGA
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ
MEDITERRANEAN PANORAMA
Δώστε το παρόν σε σημαντικές
διεθνείς εκθέσεις με το export cluster
 
Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του export cluster διοργανώνουμε την συμμετοχή επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών σε τρεις πολύ σημαντικές εκθέσεις:
 
MEDITERRANEAN PANORAMA    Στοκχόλμη,  18 - 19 Μαρτίου
Η 4η GREKLAND PANORAMA μέσα στην 1η MEDITERRANEAN PANORAMA έκθεση, την μοναδική έκθεση τουρισμού & γαστρονομίας στην Στοκχόλμη!  Το Mediterranean Panorama, που θα αναπτυχθεί σε χώρο 8.000 τ.μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο της Στοκχόλμης Stockholmsmässan. Θα ενσωματώσει και θα μετεξελίξει το Grekland Panorama, την έκθεση αποκλειστικά για την Ελλάδα, το οποίο κατέγραψε μεγάλη επιτυχία, τα τελευταία τρία χρόνια. Η επισκεψιμότητα της 3ης έκθεσης Grekland Panorama τον Φεβρουάριο 2016, έφθασε τους 11.000 επισκέπτες, και αποτέλεσε την μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού της Σουηδίας! 165 εκθέτες, και 35 προορισμοί από όλη την Ελλάδα έδωσαν δυναμικά το παρόν.
Δηλώσεις συμμετοχής έως Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017
 
WORLD FOOD MOSCOW   Μόσχα,  11 - 14 Σεπτεμβρίου
Η Διεθνής Έκθεση World Food Moscow είναι μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις τροφίμων και ποτών στη Ρωσία. Στο πλαίσιο της έκθεσης προβάλλεται το σύνολο των προϊοντικών κατηγοριών της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών καθώς και τεχνολογικά προϊόντα για τον κλάδο του λιανικού εμπορίου, όπως και προϊόντα συναφή με τις υπηρεσίες εστίασης.
Δηλώσεις συμμετοχής έως Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017
 
ANUGA  Κολωνία,   7 - 11 Οκτωβρίου
Η Διεθνής Έκθεση ANUGA είναι η μεγαλύτερη, μαζί με τη SIAL, επαγγελματική έκθεση για το λιανικό εμπόριο τροφίμων και ποτών και την τροφοδοσία της αγοράς, καθώς προσελκύει το μεγαλύτερο αριθμό ξένων εκθετών και επισκεπτών από όλο τον κόσμο.  Διοργανώνεται στην Κολωνία, στον εκθεσιακό χώρο KOELNMESSE κάθε δεύτερη χρονιά. Με δέκα εξειδικευμένες εμπορικές εκθέσεις σε 10 αίθουσες και ένα εκτεταμένο πρόγραμμα συνεδρίων και εκδηλώσεων, η ANUGA είναι το πιο αναγνωρισμένο γεγονός και με τη μεγαλύτερη επιρροή στην παγκόσμια βιομηχανία τροφίμων και ποτών.
Δηλώσεις συμμετοχής έως Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017
 
Η ΑΝΕΛΙΞΗ αναλαμβάνει πλήρως τη διοργάνωση της συμμετοχής και την εκπροσώπηση, με πολύ μειωμένο κόστος σε σχέση με τη μεμονωμένη συμμετοχή.
σχεδιασμός, υλοποίηση & διαχείριση ιστότοπου:
ΑΝΕΛΙΞΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ο.Ε.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ  |  ΤΡΙΠΟΛΗ  |  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ:  Δαμοφώντος 6, Καλαμάτα Τ.Κ. 24131
Τηλ.: 27210 62151     Fax: 27210 62154
Email:  info@anelixi.net.gr