Μεγάλη συμμετοχή στις ενημερωτικές εκδηλώσεις της ΑΝΕΛΙΞΗΣ
για την παρουσίαση των 4 ενεργών προγραμμάτων του νέου ΕΣΠΑ  
 
Μεγάλο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε στις ενημερωτικές εκδηλώσεις της ΑΝΕΛΙΞΗΣ για την παρουσίαση των τεσσάρων πρώτων ενεργών προγραμμάτων του νέου ΕΣΠΑ (2014-2020).
 
Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν είναι:
- στην Καλαμάτα τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου όπου παρουσιάστηκαν τα 4 προγράμματα στην αίθουσα εκδηλώσεων της εφημερίδας "Ελευθερία"
- στην Καλαμάτα τη Δευτέρα 7 Μαρτίου σε συνδιοργάνωση με την "Stars & Keys" και την "Δ&Κ Μελετητική - Τεχνική" παρουσιάστηκε το πρόγραμμα ενίσχυσης των υφιστάμενων τουριστικών επιχειρήσεων, σε αίθουσα του Pharae Hotel.
- στην Τρίπολη την Τετάρτη 9 Μαρτίου όπου παρουσιάστηκαν τα 4 προγράμματα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ανοιχτού Πανεπιστημίου.
- στο Αγρίνιο το Σάββατο 19 Μαρτίου όπου παρουσιάστηκαν τα 4 προγράμματα σε αίθουσα του Agrinio Imperial Hotel.
 
Οι 4 πρώτες δράσεις του προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», που έχουν προκηρυχθεί, αφορούν την ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, τη νεοφυή επιχειρηματικότητα, την αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών υφιστάμενων επιχειρήσεων για την ανάπτυξή τους στις νέες αγορές και την ενίσχυση τουριστικών ΜΜΕ επιχειρήσεων για τον εκσυγχρονισμό τους.
 
Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων έγινε αναλυτική παρουσίαση των τεσσάρων δράσεων από τα στελέχη της ΑΝΕΛΙΞΗΣ  Θανάση Κυριαζόπουλο, Γιώργο Βασιλόπουλο, Εύη Κονταξή και Σοφία Λυμπεροπούλου.
σχεδιασμός, υλοποίηση & διαχείριση ιστότοπου:
ΑΝΕΛΙΞΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ο.Ε.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ  |  ΤΡΙΠΟΛΗ  |  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ:  Δαμοφώντος 6, Καλαμάτα Τ.Κ. 24131
Τηλ.: 27210 62151     Fax: 27210 62154
Email:  info@anelixi.net.gr