επιστροφή
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
 
Χτίζοντας παραδόσεις και πολιτισμό - Δημιουργώντας ανάπτυξη
 
Το Κέντρο Επικοινωνίας και Προβολής προγραμματίζει τη διοργάνωση συνεδριακής εκδήλωσης με θέμα:«Μεσσηνία: Χτίζοντας παραδόσεις και πολιτισμό - Δημιουργώντας ανάπτυξη» την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015 στην Καλαμάτα στο ξενοδοχείο Elite  (αίθουσα συνεδριακού κέντρου Blue Center) με ώρα ενάρξεως 6.00μ.μ.
Στόχος της εκδήλωσης  είναι η ανάδειξη και προβολή της σύγχρονης ταυτότητας της Μεσσηνίας,του πλούτου των παραδόσεων, της ιστορίας και του πολιτισμού της καθώς και των επιδράσεων τους, στην κοινωνία και την οικονομία της ευρύτερης περιοχής.
 
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες εισηγήσεις ειδικών επιστημόνων, συμβούλων επιχειρήσεων, εξειδικευμένων στελεχών αλλά και τοπικών παραγόντων με κοινό σημείο αναφοράς την καινοτομία.
Η εκδήλωση οργανώνεται από το Κέντρο Επικοινωνίας και Προβολής, στο πλαίσιο των καθιερωμένων ετήσιων Διαπεριφερειακών Επιχειρηματικών Συναντήσεων, που εκτός από την Καλαμάτα, πραγματοποιούνται στην Πάτρα και στα Ιωάννινα.
 
Στην διάρκεια των εργασιών θα απονεμηθεί και φέτος από τους οργανωτές τιμητική διάκριση σε πρόσωπα αναγνωρισμένα στην κοινωνία  της Μεσσηνίας για την προσφορά τους στην πολιτιστική δημιουργία της περιοχής.
 
Η ΑΝΕΛΙΞΗ είναι χορηγός της εκδήλωσης
Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί εισήγηση τον Θανάση Κυριαζόπουλο, εκπρόσωπο της ΑΝΕΛΙΞΗΣ, με θέμα: "Ο πολιτιστικός και δημιουργικός κλάδος της οικονομίας και οι πολιτικές στήριξης και ανάπτυξής του".
 
σχεδιασμός, υλοποίηση & διαχείριση ιστότοπου:
ΑΝΕΛΙΞΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Ο.Ε.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ  |  ΤΡΙΠΟΛΗ  |  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
ΚΑΛΑΜΑΤΑ:  Δαμοφώντος 6, Καλαμάτα Τ.Κ. 24131
Τηλ.: 27210 62151     Fax: 27210 62154
Email:  info@anelixi.net.gr